We gaan door op de ingeslagen weg….

Doorgaan op de ingeslagen weg klinkt voor TAL 1 nogal cynisch: het betekent goed scoren tegen de koplopers, maar het laten afweten tegen de rest. Ook nu was het weer raak, of liever gezegd mis: er werd met 3,5 – 4,5 verloren van Groninger Combinatie 4. De benodigde 3 of 4 wedstrijdpunten kunnen nog steeds gehaald worden, maar de toekomst wordt zo wel steeds onzekerder. In de volgende ronde winnen, thuis tegen SISSA 2 is een must. Vijf spelers remiseerden deze keer, waaronder ook invaller Xaveer Blok. Verder won Dick Stavast, die toch al topscorer was, terwijl Peter de Korver en Jan Velde moesten capituleren.

Ook TAL 2 tekende aan 5 borden de vrede, maar hier werd dit aangevuld met 3 overwinningen: van Tjeerd Siblesz, Edwin Fabriek (is nu topscorer!) en invaller Roel Kreulen. Topfavoriet ESG 1 won en is nu al zeker van het kampioenschap. TAL 2 staat op de 2e plaats en maakt zeker kans om die eervolle plaats te behouden. De laatste wedstrijd is thuis tegen de kersverse kampioen ESG 1.

Ook ESG 2 komt naar Onna in de volgende ronde, die voor TAL 2 en 3 de laatste is, en wel op bezoek bij TAL 3, dat deze keer een vrije ronde had. Traditiegetrouw komt ESG altijd met al zijn teams naar Onna. We worden zo langzamerhand razend benieuwd hoe het er daar in Emmen toch uitziet….